Willem van Riel

Het gezicht achter Kostelijk Eten & Drinken

Willem van Riel staat aan het roer van Kostelijk Eten & Drinken. Na vele jaren werkervaring binnen de horeca en recreatie zette Willem de stap om zijn eigen eetgelegenheid in Goirle te openen. Na een grootste verbouwing opende Kostelijk in januari 2023 haar deuren. Samen met partner Mieke en de rest van het enthousiaste team maakt Willem zich hard voor een ontspannen gezellige sfeer en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Kom het zelf eens ervaren!

Eetcafé

In het eetcafé geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, een lunch, borrel of diner. Gedurende de zomermaanden openen wij ook ons terras aan de voorzijde van het pand waar je lekker van de zon kunt genieten. Parkeren kan gratis voor de deur maar ook in de naaste omgeving zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden.

Cafetaria

Je kunt ook bij ons terecht voor het afhalen van friet en snacks. Bestel eenvoudig online en haal het op je gewenste tijd af bij Kostelijk Eten & Drinken. Ook aan de kids hebben we gedacht met onze speciale kinderkaart. Zeker het proberen waard!

Benieuwd naar speciale events of ander nieuws vanuit Kostelijk? Volg ons dan op Facebook en blijf op de hoogte van leuk actueel nieuws!

Menukaart

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart en reserveer waar gewenst alvast direct een plaatsje voor een bezoek aan Kostelijk!