Reserveren

bij Kostelijk

Binnenkort komen lunchen, borrelen of dineren? Dan adviseren we je om te reserveren zodat je verzekerd bent van een tafel op de door jou gewenste datum. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen je aanvraag zo snel mogelijk in behandeling. Het reserveren van een plaatsje is pas definitief na het ontvangen van een bevestiging!

CONTACTGEGEVENS

Kerkstraat 60
5051 LC Goirle
Stuur een mail
T. 013 302 61 81

OPENINGSTIJDEN VANAF:

Maandag 10.30 uur
Dinsdag 10.30 uur
Woensdag 10.30 uur
Donderdag 10.30 uur
Vrijdag 10.30 uur
* keuken sluit om 20.30 uur

Zaterdag 10.30 uur
Zondag 10.30 uur
* keuken sluit om 21.00 uur

Plaats hier je reservering:

LET OP: reserveren via het onderstaande reserveringsformulier of via een e-mail is helaas niet mogelijk voor dezelfde dag!

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Eetcafé

In ons eetcafé geniet je van een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers, een lunch, borrel of diner. Gedurende de zomermaanden openen wij ook ons terras aan de voorzijde van het pand waar je lekker van de zon kunt genieten. Parkeren kan gratis voor de deur maar ook in de naaste omgeving zijn er voldoende gratis parkeermogelijkheden. Reserveren kan hierboven middels ons reserveringsformulier!

Cafetaria

Je kunt ook bij ons terecht voor het afhalen van friet en snacks. Bestel eenvoudig online en haal het op je gewenste tijd af bij Kostelijk Eten & Drinken. Ook aan de kids hebben we gedacht met onze speciale smulbox. Zeker het proberen waard!

Benieuwd naar speciale events of ander nieuws vanuit Kostelijk? Volg ons dan op Facebook en blijf op de hoogte van leuk actueel nieuws!

Menukaart

Benieuwd naar onze gerechten? Bekijk dan onze menukaart en reserveer waar gewenst alvast direct een plaatsje voor een bezoek aan Kostelijk!